Kafe de Draai sponser VC Sneek Heren1

Vc Sneek Heren 1 voor een bakje koffie en after borrel in Kafe de Draai……….

14-10-2012

Wat een ontlading, afgelopen zaterdag bracht de winst in Dordrecht (1-3, setstanden 25-19, 19-25, 22-25, 20-25)  het totaal aantal punten op 6. Het rechterrijtje is nog niet gelukt maar 2x winst in de laatste 2 wedstrijden geeft het team veel vertrouwen.

 

De mannen verzamelden om 15.15 uur bij kafe de Draai waar het bakje koffie als doping voor de wedstrijd moest fungeren. Even met op de foto en om 15.45 in het busje van Betten op naar Dordrecht . De koffie smaakte prima maar vooral het beloofde ‘drankje bij winst’ was een extra motivatie om snel na de wedstrijd te douchen en fris richting Sneek te gaan. Het biertje en de schouderklopjes van de subsponsor werden met een grote glimlach in ontvangst genomen waarna de meeste mannen op de fiets huiswaarts gingen.

Dan de wedstrijd…

De eerste set werd verloren door slordige fouten in het middenstuk (van 16-14 naar 20-15 ) en dat verschil werd niet meer goedgemaakt. Set 2 waren de rollen omgeDRAAId, een snelle voorsprong van 5 punten in het begin van de set werd niet meer wegegeven en bij 14-20 was het duidelijk, de winst werd met 19-25 binnen gesleept. In set 3 liepen Sneek achter de feiten aan tot de time out bij de stand 21-18 in het voor deel van Dordrecht. Slimme serves, goed blok en vooral weinig fouten waren de basis voor een inhaal slag en met 22-25 werd de set gewonnen. In set 4 was Sneek wederom de bovenliggende partij en na een kleine inhaalslag van Next Volley werd na de time out op 20-21 doorgestoten naar de set en wedstrijd winst, 20-25 en 1-3.

Volgend weekend vrij, een weekje herstellen van pijntjes, fysiek werk in combinatie met afstemming in de gemaakte afspraken staan op het programma. De volgende uitdaging wacht op 27 oktober wanneer we gastheer zijn voor het team Inter Rijswijk. De mannen uit Rijswijk waren in de voorbereiding te gast in Sneek en lieten toen een goede indruk achter, op de ranglijst staan ze niet voor niets op de gedeelde 2e plaats met 3 punten meer dan Sneek. Het kan een interssante wedstrijd worden.

U bent weer welkom in de Sneker sporthal (16.30 uur start wedstrijd) om de mannen te steunen!

 

http://vcsneekheren1.simpsite.nl