Serious Request 2012 ook in Sneek!

Om geld in te zamelen voor de kansarme kinderen en de kindersterfte tegen te gaan is er dit jaar ook een ‘mini glazen huis’ te vinden in Sneek!

Van 22 December 20u t/m 24 December 20u;

 

3FM Serious Request is een samenwerking van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis. Elk jaar vragen zij samen aandacht voor een stille ramp en proberen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen. De actie werd voor het eerst gedaan in 2004. 3DJ’s sluiten zich vrijwillig op in een Glazen Huis en draaien de week voor kerst request plaatjes voor geld. Op een nuchtere maag! Tegelijkertijd informeren de DJ’s het publiek over de noodzaak van de actie.

Aandacht voor 5,5 miljoen baby’s die ieder jaar onnodig sterven

3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding. In 2012 staat het Glazen Huis in Enschede.

Het Mini glazen huis in Sneek;
Dit jaar zal er in Sneek voor het eerst een mini glazenhuis staan waar 2 radio Dj’s 48u lang zonder eten plaatjes zullen gaan draaien om zo geld in te zamelen voor die kinderen die onnodig sterven. Ook zullen zij contact houden met het glazen huis in Enschede.
Iedere medewerking deze 48u zal geheel belangenloos zijn, diverse artiesten komen optreden en wij van Kafe de Draai zijn 48u geopend!
Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf met een ludieke actie te komen als bedrijf zijnde of als individu om zo geld in te zamelen voor de kansarme kinderen!

Volg het ‘mini glazen huis’ op Twitter/Facebook en blijft volledig op de hoogte!

Twitter:             @Glazenhuissneek
Facebook:        Facebook.com/mini glazen huis Sneek
Locatie: Wijde Noorderhorne Sneek