Swimming Sneek, gezellig die-hards feestje!

Sneek 26 augustus 2012 – De terrasbewegingen van zaterdagmiddag 13:00 uur tot zaterdagavond 21:00 uur waren op de webcam van de Markstraat te volgen en leverden een uiterst komisch spektakel op.

Swimming Sneek gezellig die-hards feestje

augustus 26, 2012

Sneek 26 augustus 2012 – De terrasbewegingen van zaterdagmiddag 13:00 uur tot zaterdagavond 21:00 uur waren op de webcam van de Markstraat te volgen en leverden een uiterst komisch spektakel op. Buitje…..snel onder de terrasschermen en in de kroegen. Zonnetje…… meteen weer naar buiten. Buitje…….enz. Het duurde tot een uur of drie voordat de loop er een beetje inkwam op de Marktstraat, maar toen de helicopter van Danny Panadero op de Marktstraat landde rechtstreeks uit Torremolinos en hij uit zijn kistje Bavaria de eerste opengeplopt had, ging de Johnny en Anita exponent er op een van dik hout zaagt men planken manier tegenaan. Binnen de kortste keren had hij de Markstraat op zijn kop.

Ook de band X-static wist nog te profiteren van de droge periode tot een uur of zes. Maar toen werd het toch echt meer Swimming Sneek dan Swinging Sneek. De die-hards lieten zich niet uit het veld slaan en zetten het feest in de Sneker Kroegen voort. Kafe de Draai afgeladen vol, De Walrus dampend van de vele klamme lappen.